shidachatbanner

معاون معاون امداد سازمان ملل گفت نیازهای عظیم در یمن همچنان وجود دارد، زیرا صلح شکننده فراتر از خشونت است

معاون هماهنگ کننده امداد اضطراری با پایان دادن به یک ماموریت حقیقت یاب 9 روزه گفت که حدود 23.4 میلیون نفر در یمن – بیش از دو سوم کل جمعیت – به کمک های بشردوستانه نیاز دارند و 17 میلیون نفر در ناامنی غذایی هستند.

پیشنهاد می‌کنیم بخوانید: تاریخچه رم به بیش از سال پیش برمی گردد

نرخ سوء تغذیه در میان زنان و کودکان یکی از بالاترین‌ها در جهان است، به طوری که 1.3 میلیون زن باردار یا شیرده و 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال به درمان برای سوء تغذیه حاد نیاز دارند.

سود سهام آتش بس

پس از بیش از هفت سال درگیری، آتش‌بس تحت حمایت سازمان ملل در آوریل منجر به کاهش تلفات غیرنظامیان شد و راه را برای ورود سوخت بسیار مورد نیاز به کشور هموار کرد. سازمان ملل خواستار تجدید و گسترش این آتش بس شده است که تا کنون همچنان پابرجاست.

خانم خانم گفت: «اگرچه پیشرفت های مهمی از آغاز آتش بس حاصل شده است، اما نیازهای بشردوستانه عظیمی در یمن باقی مانده است. Msuya که در طول سفر خود با جوامع مختلف صحبت می کند و شرایط را از نزدیک می بیند.

کمک برای مدت طولانی

او گفت: «تردیدی وجود ندارد: بدون تعهد مستمر اهداکنندگان، میلیون‌ها نفر گرسنه خواهند شد و زندگی میلیون‌ها کودک مبتلا به سوء تغذیه به خطر خواهد افتاد.» این زمان بحرانی برای یمن است و کمک‌کنندگان بشردوستانه نمی‌توانند پای خود را از روی پدال بردارند.»

در هر بازدید خانم مسویا از عدن، مارب، صنعا و الحدیده بازدید کرد. او با افراد آواره و متاثر از درگیری که نیاز فوری به کمک های بشردوستانه دارند، و همچنین با مقامات یمنی و شرکای مرتبط ملاقات کرد.

“فوق العاده الهام بخش”

خانم “بسیار الهام بخش بود که کارهایی را که جامعه بشردوستانه در اینجا انجام می دهد.” مسویا گفت. من عمیقا از همه کارکنان بشردوستانه که هر کاری ممکن را برای کمک به آوارگان و جوامع میزبان انجام می دهند سپاسگزارم.»

در مارب، خانم Msuya با افرادی ملاقات کرد که مجبور به ترک خانه‌های خود شدند و شنید که چگونه آنها اکنون فاقد غذا و آب آشامیدنی سالم، خدمات بهداشتی اولیه و آموزش هستند.

او همچنین با زنان و دختران آواره ملاقات کرد که با او در مورد خشونت مبتنی بر جنسیت، اجبار به ازدواج زودهنگام و فقدان حریم خصوصی و امنیت صحبت کردند. مؤسسات امدادی برای بسیاری از این زنان که اغلب نان آور اصلی خانواده خود هستند، فرصت های معیشتی فراهم کرده اند.

جنگ “هر چیزی را که ما داشتیم ویران کرد”

امل که به همراه خانواده اش در منطقه السمیه در مارب پناه گرفته است، در هفت سال گذشته چهار بار از ریشه کنده شده است. او با تاکید بر اینکه جامعه او نیازمند فرصت های معیشتی و حمایت از تحصیل کودکان است، گفت: «جنگ معیشت ما و هر آنچه که داشتیم را از بین برد.

از زمان تشدید درگیری در یمن در سال 2015، حدود 4.3 میلیون نفر آواره شده اند. بیشتر افرادی که از خشونت گریخته اند، سال هاست آواره شده اند و بسیاری از آنها چندین بار مجبور به جابجایی شده اند. از ماه آوریل، 160,000 نفر دیگر نیز در اثر باران های سیل آسا و جاری شدن سیل در سراسر کشور از بین رفته اند.

قربانیان مین های زمینی

در حدیده خانم مسویا از بیمارستان الثوره تحت حمایت سازمان ملل بازدید کرد و در آنجا با کودکان و بزرگسالان مجروح بر اثر مین و مهمات منفجر نشده ملاقات کرد. در طول شش ماه گذشته، مین‌ها و سایر خطرات انفجاری رایج‌ترین علت مرگ و جراحات غیرنظامیان ناشی از درگیری شده‌اند.

سه هفته پیش، یوسف 17 ساله در حال رفتن به سمت خانه خود در منطقه المندار بود که بر روی مین زمینی گام برداشت. پای چپش را از دست داد.

برادر یوسف گفت: امیدواریم همه این مین ها پاکسازی شود. ما نمی خواهیم این تراژدی تکرار شود.»

معاون امور بشردوستانه همچنین از بخش درمان سوءتغذیه بیمارستان بازدید کرد و در آنجا با مادران کودکان مبتلا به سوءتغذیه صحبت کرد و از روش های مختلف حمایت آژانس های بشردوستانه از زنان و کودکان دیدن کرد.

بهای مرگبار فقر

خانم. مسویا همچنین با صفیه، یک بیوه پنجاه ساله آواره که شش سال پیش مجبور به ترک خانه اش شد، ملاقات کرد. مادر، خواهر و برادرش را در همان ماه از دست داد.

صفی گفت: خواهرم به دلیل مشکلات ناشی از زایمان جان باخت، زیرا ما توان مالی درمان را نداشتیم.

مشاغل و توسعه

معاون امداد گفت: هر جا که می رفتم مردم به من می گفتند که به شدت خواهان شغل هستند تا بتوانند از خانواده خود حمایت کنند و همچنین به خدمات بهداشتی، آب سالم و مدارس دسترسی داشته باشند. ما به بازیگران توسعه نیاز داریم که برای کمک به مقامات در ارائه این خدمات وارد عمل شوند. بشردوستان به تنهایی نمی توانند این کار را انجام دهند.»

خانم. مسویا گفت که دو راه مؤثر برای کاهش نیازهای بشردوستانه در کشور، ایجاد صلح پایدار و فراگیر و برپایی مجدد اقتصاد ویران شده است: “بدون اینها، محرک‌های بحران انسانی پابرجا خواهند ماند و مردم ادامه خواهند داد. عذاب کشیدن”.

Julissa Lara

متفکر متواضعانه فروتن. گیمر. کارآفرین. طرفدار رسانه های اجتماعی آزاد.

تماس با ما